Jouw WordPress Website

OndernemersResultaatWP1Om echt stappen te zetten online heb je naast je sociale media ook een website nodig. Jouw visitekaartje online!

Wat wij van jou willen weten als jij bij ons een website laat maken.
webchampHeb je…

– al een website? Wij maken een nieuwe of bouwen hem om!
– alleen een domeinnaam? Geen probleem, wij zorgen voor de site erachter.
– nog helemaal niets? Ook dat is geen probleem, wij regelen alles voor je.

Wanneer je alleen een domeinnaam hebt of als wij alles voor je moeten regelen komt de site bij Webchamp, onze keuze voor hosting. Voor slechts €499,- (excl 21% BTW), ongeacht de beginsituatie, heb jij een website draaien!

Ben je al overtuigd?
Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in!

Ja, ik wil een WordPress website!


chalk
Foto: mkhmarketing


Wat wij jou bieden

Handleidingen
Stap voor stap handleidingen die jou helpen bij het gebruiken van WordPress. Denk hierbij onder andere aan het maken en plaatsen van berichten en pagina’s. Je kunt deze handleidingen printen, zodat je altijd een naslagwerk bij de hand hebt.
Persoonlijke aanpak
Wij luisteren naar jouw wensen en zorgen dat de site precies zo wordt als jij in gedachten hebt. We hebben regelmatig contact en vragen om jouw input en feedback over jouw website.
Onderhoudspakket
Naast het standaard pakket kunnen we, op basis van een abonnement, jouw site onderhouden. Denk hierbij aan regelmatig updaten van WordPress, zorgen dat er back-ups zijn en het beheren van email adressen. Kortom, dat waar jij je juist níet mee bezig wilt houden.


Thema keuze
Kies het thema wat het beste bij jouw uitstraling en bedrijf past, verder op de pagina zie je welke keuzes je hebt.
Afbeeldingen banner
Zoals op jannetta.nl en maaikenaafs.nl kunnen we ook op jouw site een mooie afbeeldingen banner bovenaan de site plaatsen met wisselende afbeeldingen naar jouw keuze!
Plugins
De meest essentiële plugins om jouw website 1. hoog in google zoekresultaten te krijgen en 2. gebruiksvriendelijk te maken. Hieronder zie je een aantal van deze plugins.


Jouw kleuren
Wat zijn de kleuren van jouw bedrijf? Voor de juiste uitstraling en continuïteit gebruiken we jouw kleuren in koppen van teksten, voor links en andere elementen.
Eigen logo
Jouw logo hoort op jouw website. Links bovenin de site is dat jouw beeldmerk. Heb je geen logo, niet getreurd, met tekst komen we ook een heel eind!


desk2
Foto: Dave Fayram


Handleidingen

handleiding-mockup

Wij hebben een hele stapel met handleidingen liggen die jou helpen met het gebruik van WordPress. Dit kunnen de simpele dingen zijn als een pagina maken of een bericht plaatsen. Maar ook de wat ingewikkeldere onderwerpen als SEO en widgets.

De handleidingen staan in onze eigen afgeschermde omgeving om te downloaden.

Print de handleidingen uit, bewaar ze op je computer of tablet, zodat je ze altijd kan gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Ook al weet je al het een en ander van WordPress, lees ze toch, misschien staan er nieuwe inzichten in en leer je zo nóg meer van WordPress.

terug naar boven 

Onderhoud

wordpress-logo-update

Het bijhouden van een WordPress website lijkt heel eenvoudig, maar achter de schermen gebeurt er meer dan je denkt. Zo zijn er regelmatig updates voor WordPress zelf, maar ook voor de plugins en de thema’s. Deze updates moeten worden uitgevoerd, anders wordt het bijvoorbeeld gemakkelijker om jouw site te kunnen hacken, of heb je kans dat onderdelen van jouw site niet meer werken. Wij kunnen dit uit jouw handen nemen en zorgen dat jouw site up-to-date blijft aan de achterkant.

Maar om deze updates goed en netjes uit te kunnen voeren, moet je een back-up hebben van de site. Ook dat doen wij voor je wanneer je besluit ons jouw site te laten onderhouden. Mocht er dan iets mis gaan met een update, zetten we de site zonder problemen terug en daar merk je helemaal niets van.

Verder kunnen wij diverse email adressen voor jou aanmaken, verwijderen, vakantieberichten instellen, doorsturingen regelen en meer!

Dit alles gebeurd bij Webchamp internet hosting. Zij regelen tevens de hosting van onze websites en hebben de beste servers om de sites op te kunnen draaien.

terug naar boven 

Plugins

YOA-logo-RGB_horizontalWij gebruiken twee plugins die ontwikkeld zijn door Yoast, dit is dé naam binnen WordPress voor SEO (Search Engine Optimalisation = Zoekmachine optimalisatie)

Yoast SEO: Zoekmachine optimalisatie! Door het gebruik van de Yoast SEO plugin helpen wij jou bedrijf om hoog in de Google zoekresultaten te komen.

Yoast Google Analytics: Houdt bij hoeveel bezoekers er op jouw site zijn geweest en waar ze vandaan komen.

Contactform7: De meest gebruiksvriendelijke plugin voor contact formulieren.

jetpackJetpack heeft heel veel praktische opties voor jouw site, hiermee heb jij onder andere de mogelijkheid om jouw content op social media te (laten) delen.

Screen-Shot-2014-03-26-at-1.23.20-PM-800x351iThemes Security beveiligt jouw website tegen hackers en andere vormen van digitale criminaliteit. Hij beschermt jouw bestanden en informatie.

terug naar boven


seo


 

Thema keuze

Dit zijn de thema’s waaruit je kan kiezen voor jouw website. We hebben de mogelijkheid om de kleuren, lettertypen en logo’s aan te passen.

Elk thema die wij jou aanbieden kun je live bekijken door op de knop “Voorbeeld” te klikken.

Als jij bij ons een site wil afnemen moet je een keuze hebben gemaakt voor een thema, denk hier goed over na, het gaat tenslotte om de uitstraling van je bedrijf.

Keuze 1

genesis

Keuze 2

fruitful

Keuze 3

chiron

Keuze 4

expound

Keuze 5

parabola

Keuze 6
renewable-genesis


Voorbeelden

Voorbeeld van keuze 1

ondernemersresultaat.nl

Voorbeeld van keuze 3

maaikenaafs.nl

Voorbeeld van keuze 3

jannetta.nl

Voorbeeld van keuze 5

judovianen.nl

Voorbeeld van keuze 6

davidvandendungen


guide


Ja, ik wil!

Website zonder onderhoudscontract

Wordpress website met eigen keuzes
3 maanden onderhoud
Handleidingen

Website mét onderhoudscontract

Wordpress website met eigen keuzes
3 maanden onderhoud
Handleidingen
Extra onderhoud, zo blijft de site up-to-date;
per maand à €25,- (excl. BTW)

Lijkt dit je wat en wil je heel graag jouw eigen website om nieuwe klanten te krijgen, te bloggen en volledige controle te hebben?
Dat alles voor slechts €499,-? (excl. 21% BTW)

Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.
Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je van ons een checklist met alle gegevens die je naar ons terug moet sturen. 

* verplicht veld


Onderhoud *