Uitnodiging: online seminar op 12 december

Afgelopen donderdag (Sinterklaasdag) heb ik een gratis seminar Social Media Marketing georganiseerd, bij mij op kantoor in  Zeist.

Wat was er een geweldige opkomst! Ik ben er nog steeds een beetje beduusd van eerlijk gezegd.

Seminar Social Media Marketing

Naast het grote aantal deelnemers kreeg ik ook veel reacties van mensen die er graag bij hadden willen zijn, maar dat door andere agenda afspraken niet konden. Misschien gold dat ook voor jou?
Ik heb daarom besloten om dit jaar als alternatief een online seminar (een zogenaamd webinar) te organiseren. En wel op 12 december a.s. tussen 16.00 en 17:00 uur.

Steeds vaker kreeg ik nl de vraag wanneer het volgende seminar gepland stond. Veel oud-deelnemers hebben namelijk mensen in hun kenniskring die het seminar ook graag wilden volgen, omdat het zo leerzaam is.

Misschien is dit voor jou ook wel de gelegenheid om de belangrijkste strategieën voor  Succesvolle Social Media Marketing te leren.

Seminar Social Media Marketing

Overigens hebben de deelnemers aan het seminar afgelopen donderdag een mooi cadeau gekregen, omdat het Sinterklaas was. Maar… als jij deelneemt aan het online seminar, heb ik voor jou ook een leuk cadeautje!

Aanmelden voor dit gratis webinar Social Media Marketing op donderdag 12 december van 16:00 tot 17:00 is hier mogelijk: http://ondernemersresultaat.nl/webinar-social-media-marketing/

Jij bent er toch ook bij?

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
How does this post make you feel?
  • Excited
  • Fascinated
  • Amused
  • Bored
  • Sad
  • Angry

Speak Your Mind

*