Social Media Marketing Programma

Na afloop van een training of workshop over Social Media Marketing ga je meestal vol enthousiasme, goede voornemens en met blaadjes vol met tips en ideeën naar huis. Terug aan het werk is de hectiek van de dag er vaak oorzaak van dat je aantekeningen onder op de stapel terecht komen en de goede voornemens daarmee als sneeuw voor de zon verdwijnen. Helemaal geen onwil, maar gewoon de harde praktijk van de dag.

Na een aantal weken of dagen kom je je aantekeningen weer tegen en bedenk je je dat je ook dit keer er niet in geslaagd bent om meteen tot actie over te gaan en moet je moeite doen om je aantekeningen nog te begrijpen. Kortom: weer geen stap verder gekomen.

Herkenbaar?

Dan is dit dé oplossing voor jou! Je kunt op elk moment starten met het Social Media Marketing Programma , waarmee ook jij nu eindelijk resultaat kunt behalen.

 

 

 Waarom?

Omdat je elke dag, gedurende 3 maanden, een persoonlijke mail van mij krijgt met daarin een opdracht die ongeveer 20-30 minuten duurt.  Elke dag opnieuw zet je een klein stapje in de goede richting. De opdrachten hebben betrekking op zowel strategie als vaardigheden.   Zo leer je langzaam, maar gestaag alles wat je nodig hebt om je eerste successen met Social Media Marketing te boeken. Elke opdracht gaat gepaard met duidelijke uitleg, videotraining, voorbeelden en cases, PDF-handleidingen en/of screenshots. Tegelijkertijd krijg je toegang tot 2 modules uit de eLearning-omgeving (deze maken ook onderdeel uit van de dagelijkse emailtraining) én de Kennisbank waarin je veel praktische informatie kunt vinden over hoe je de diverse Social Media accounts aanmaakt en gebruikt. Je kunt alle videotrainingen dus net zo vaak terugkijken als je wilt.  Herhaling is immers de sleutel tot succes. In totaal krijg je in ruim 110 dagen zo’n 42 uur training. Dat staat gelijk aan  7 hele trainingsdagen! Alles bij elkaar heb je dus een zeer complete training én een stok achter de deur.  

 

Wat kun je na afloop?

vinkje Relevante berichten plaatsen op TwitterFacebook en Linkedin, waar je relaties ook echt in geïnteresseerd zijn

vinkje  Reageren op berichten van anderen

vinkje  Linkjesfoto’s en video’s plaatsen voor meer interactie

vinkje  Veel ‘volgers’, ‘likes’ en ‘connecties’ krijgen

vinkje  Netwerken in Linkedin– en Facebook groepen

vinkje  Nieuwe relaties vinden en interessante informatie om te delen

vinkje Je netwerk structureel uitbreiden met nieuwe klanten en mensen die jou verder kunnen helpen    

Testi Renee van dijk facebook

Wat levert het je op?

vinkje  Een persoonlijke Social Media Marketing Strategie

vinkje  Professioneel ingerichte accounts (zowel zakelijk als persoonlijk) op:

           • Linkedin
           • Facebook
           • Twitter

vinkje  Een Google account met relevante Google Alerts (Google Meldingen)

vinkje  Je eigen Content Matrix, waarmee je elke dag opnieuw interessante en relevante informatie met je netwerk kunt delen en nooit meer zonder inspiratie zit

vinkje  Vergroting van je netwerk door professioneel online netwerken

vinkje  Top of mind’ positie bij je relaties

vinkje  Vergroting naamsbekendheid en expertstatus

seminar_marcel
 

Voor wie is deze training bedoeld?

De training Social Media Marketing in 20 minuten per dag is vooral bedoeld voor dienstverlenende ondernemers, die minimaal 1 van de volgende doelen willen bereiken:

 • Expertstatus vergroten
 • Naamsbekendheid verhogen
 • Leadgeneratie (meer klanten krijgen)
 • Beter gevonden worden op internet

De training is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde  ondernemers en zelfs zonder enige ervaring op Social Media kun je meedoen.

Ben je nog helemaal niet actief en vind je het eigenlijk ook wel een beetje spannend? Geen punt, ik begeleid je stap voor stap bij alle opdrachten en ik beloof je dat ook jij alles kunt uitvoeren.

Heb je al accounts op de 3 belangrijkste sociale netwerken Linkedin, Facebook en Twitter? Dan heb je het een aantal dagen in de training iets gemakkelijker, maar ik verzeker je dat je je profielen gaat verbeteren met alle informatie uit de training.

De training draait niet alleen om het aanleren van vaardigheden, maar juist om het ontwikkelen en uitvoeren van een persoonlijke marketing strategie.

De benodigde vaardigheden leer je daarbij spelenderwijs en stap voor stap.

Boven alles leer je hoe je structuur aanbrengt in je online presentatie, wat wel en niet werkt en welke berichten echt bijdragen aan jouw online reputatie  

Welke bonussen krijg je?

vinkje  24/7 ondersteuning in een besloten Facebook groep met alle deelnemers

vinkje  E-book: “In 5 stappen succesvol met Social Media Marketing”

vinkje  Content Matrix  

 vinkje Herhaalmails: na afloop ontvang je nog 6 maanden wekelijks herhaalmails met ‘friendly reminders’ en een aantal bonustrainingen. In totaal begeleid ik je dus 9 maanden met het opzetten en de implementatie van je Social Media Marketing Strategie.

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen beantwoord ik hier https://www.ondernemersresultaat.nl/veelgestelde-vragen-social-media-marketing-programma-2015/ .

Meer RESULTAAT met Social Media Marketing in 20 minuten per dag

Totaal €2.070 

Pakketprijs (ruim 51% korting)

€ 997 tijdelijk slechts € 297 

(Betaal je liever in termijnen? Vraag naar de mogelijkheden)

3 Maanden elke dag een training van 20-30 minuten  t.w.v.  € 997

Content Matrix  jouw inspiratiebron  t.w.v.  € 97

Levenslang toegang tot de besloten Facebook Groep  t.w.v. € 297

E-book: “In 5 stappen succesvol met Social Media”  t.w.v. € 97

De prijs is tijdelijk verlaagd omdat deze training individueel wordt gevolgd zonder groepssessies tijdens de live Q&A sessies die deel uitmaakten van eerdere groepstrainingen. 

Ik hoop echt dat ik ook jou verder mag helpen om Meer Resultaat met Social Media Marketing te behalen!

Bestel nu direct de training en verzeker je van je plek! We sturen je dan zsm de bevestiging alsmede een factuur.

Wil je met dit programma aan de slag? Claim dan nu hieronder jouw plek!

Geef je nu op voor het Social Media Marketing programma inclusief stap voor stap begeleiding, gratis E-book & toegang tot de online Community voor maar € 297 exclusief BTW (€ 359,37 inclusief 21% BTW).

* verplicht veld