Sinterklaascadeautje: Seminar met de beste Social Media Marketing strategieën

Content-marketing-cadeau

Dit voorjaar heb ik een aantal seminars over Social Media Marketing georganiseerd.

Eigenlijk wilde ik het daar toen bij laten, maar de reacties van oud-deelnemers waren zo enthousiast, dat ik nu toch besloten heb om er nog één te organiseren. En wel op 5 december a.s. in de onlangs geopende trainingsruimte van Ondernemers RESULTAAT in Zeist.

Steeds vaker kreeg ik de vraag wanneer het volgende seminar gepland stond. Veel oud-deelnemers hebben namelijk mensen in hun kenniskring die het seminar ook graag willen volgen, omdat het zo leerzaam is.

In één dagdeel leer ik je ik namelijk de belangrijkste strategieën om in korte tijd ook succesvol met Social Media te worden en geef ik praktische tips & trucs voor zowel beginners als gevorderden.

Misschien is dit dan ook interessant voor jou of voor mensen in je netwerk.

Doe in dat geval zowel je kennissen als jezelf een groot plezier door je aan te melden en hen attent te maken op dit event. Dan help ik ook deze keer weer een grote groep mensen verder met het behalen van meer resultaat met Social Media Marketing.

Aanmelden voor dit gratis seminar Social Media Marketing op 5 december van 9:30 tot 12:30 is hier mogelijk: http://ondernemersresultaat.nl/seminar-social-media-marketing/

Tot 5 december!

PS, in het kader van Sinterklaas kun je een leuke verrassing verwachten!

 

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
How does this post make you feel?
  • Excited
  • Fascinated
  • Amused
  • Bored
  • Sad
  • Angry

Speak Your Mind

*