Seminar Social Media Marketing

SONY DSC

De afgelopen jaren organiseerde ik regelmatig gratis seminars, waarin ik de deelnemers alle stappen leerde die noodzakelijk zijn om een goede Social Media Marketing Strategie op te zetten. Na afloop kon men zich eventueel opgeven voor een training om het geleerde ook in de praktijk te brengen.

Binnen Ondernemers RESULTAAT ben ik op dit moment een aantal nieuwe trainingen aan het ontwikkelen, gericht op Content Marketing, het logische vervolg op een goede Social Media Marketing Strategie. Hierdoor zijn er echter voorlopig nog geen nieuwe data voor seminars gepland.

Mogelijk organiseer ik op een later tijdstip een volgend seminar.

 

Voor wie?
Het seminar is voor ondernemers, ZZP-ers en professionele dienstverleners zoals bijv. makelaars, notarissen, verkoopstylisten, coaches, schoonheidsspecialisten, marketeers, etc.

Wanneer?
Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend. Je kunt je echter wel inschrijven om je interesse kenbaar te maken. Je krijgt dan een uitnodiging zodra de datum voor het volgende seminar bekend is.

Bekijk hier de ervaringen van eerdere deelnemers aan het seminar:

LET OP!
Je aanmelding is pas compleet als je deze hebt bevestigd via de link in de bevestigingsmail. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Stuur dan een email naar vragen@resultaat.eu.

 

Geef hieronder je interesse op voor een seminar!

* verplicht veldStad
Postcode
Land

Datum Seminar *