Seminar Content Marketing

Seminar1-300x199Wil jij ook in korte tijd alle geheimen van een succesvolle Content Marketing strategie ontdekken? Schrijf je dan nu in voor het gratis seminar Content Marketing!

Dit seminar wordt gegeven op dinsdag 4 november van 10:00 tot 12:30 uur

Voor wie?
Het seminar is voor ondernemers, ZZP-ers en professionele dienstverleners zoals bijv. makelaars, notarissen, verkoopstylisten, coaches, schoonheidsspecialisten, marketeers, etc.

Kosten
Deelname is gratis. Het aantal plaatsen is echter wel beperkt en gezien het succes van de vorige Seminars is het verstandig je snel in te schrijven! Zonder afmelding vooraf gaan we er vanuit dat je bij het seminar aanwezig bent. Zoniet, dan zijn wij genoodzaakt €79,- in rekening te brengen.

LET OP!
Je aanmelding is pas compleet als je deze hebt bevestigd via de link in de bevestigingsmail. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Stuur dan een email naar vragen@resultaat.eu.

PS, kun je niet op deze data of vind je Zeist te ver? Schrijf je dan in voor een online seminar (webinar) op woensdag 29 oktober van 10:00 tot 11:00 uur  of  donderdag 6 november 2014 van 20:00 tot 21:00 uur.

Schrijf je in voor dit seminar:

* verplicht veld
Datum Seminar *