Presentaties

Jannetta heeft de afgelopen jaren veel trainingen gegeven op het gebied van Social Media Marketing en branding. Op deze pagina vind je een selectie van deze presentaties.

De zin en onzin van Social Media
Een vraag die vaak wordt gesteld is of Social Media nou zin heeft of niet. In onderstaande presentatie behandelt Jannetta de zin en onzin van Social Media.

 

Branding
Branding is al zo oud als de weg naar Rome. Hoe zorg je ervoor dat jij je als onderneming onderscheidt van de concurrentie? Hoe zorg je ervoor dat je van koffiebonen Starbucks kunt maken. Dat je van smartphones Apple kunt maken. Dat je van motors Harley Davidson kunt maken. Over het belang van branding, imago en reputatie heeft Jannetta onderstaande presentatie gegeven. Alhoewel deze presentatie werd gegeven aan makelaars is het verhaal voor andere ondernemers 1 op 1 van toepassing.

 

Facebook
Inmiddels heeft Facebook meer dan 1 miljard gebruikers. Daarmee is Facebook het grootste Sociale netwerk ter wereld. Er zijn tegenwoordig hele bedrijven die alleen maar bezig zijn met Facebook en Facebook Marketing. Ter gelegenheid van Tweist heeft Jannetta onderstaande Facebook workshop gegeven.