Ladies event

Op 11 september (einde van de dag) organiseren wij een informatief én gezellig evenement voor vrouwelijke ondernemers in Midden Nederland.

Ladies event voor en door vrouwelijke ondernemersOok jij bent van harte uitgenodigd! Tenminste…. als je vrouw bent! ;-)

Waarom een Ladies Event?

Veel workshops, congressen, seminars, etc voor ondernemers worden georganiseerd door mannen. Vaak is de inhoud weliswaar heel goed, maar is de entourage net een tikkeltje ‘saai’. Hoe mooi een locatie ook is en hoe goed georganiseerd, de sfeer is toch totaal anders als vrouwen aan het roer staan.

Dat merk je vast ook zelf als vrouwelijke ondernemer. De manier waarop jij je bedrijf hebt opgebouwd, hoe je met klanten en personeel omgaat, de ideeën die je hebt en de wijze van uitvoeren; vaak is dat net even anders dan in een bedrijf met vooral mannen.

Herken je dit?

Reserveer dan 11 september in je agenda, want dan is dit Ladies Event net iets voor jou. Uiteraard hebben we alleen vrouwelijke sprekers, die allemaal vanuit hun eigen expertise en bedrijf hun kennis met jou delen.

Maar het zou geen Ladies Event zijn als we het niet een beetje anders zouden aankleden.

Buiten de inhoudelijk zeer interessante workshops kun je dan ook je hart ophalen bij de rest van het programma. Zo is er een schoonheidsspecialiste / kapster / visagiste voor een make-up advies en/of haar-advies, kun je je nagels laten lakken, kun je unieke sieraden en mooie kleding bewonderen (kopen), krijg je een gratis professionele profielfoto voor op Social Media – houd dus rekening met je kleding, haar en make-up 😉 -, zijn er chocolade en/of ijs-verrassingen en wordt de overige inwendige mens ook niet vergeten.

Programma

17:00 – 18:15 Ontvangst met drankje en (maaltijdvervangende) hapjes

18:15 – 18:30 Opening

18:30 – 19:30 Workshops

19:30 – 20:00 Pauze

20:00 – 21:00 Workshops

21:00 – 22:00 Afsluiting en borrel

Om je alvast inzicht te geven in het inhoudelijke deel van de avond, hieronder een korte samenvatting van de inhoud van de workshops.

Workshops:

Jannetta Dorsman – Personal branding / Social Media
Werkt het internet in je voordeel als ondernemer of juist tegen je?
In deze zeer interactieve en dynamische workshop leer je meer over jouw online reputatie en hoe je ‘mond-tot-mond-reclame’ juist kunt bewerkstelligen met behulp van Social Media.

Marjolein Elings – Rechtsvorm / privé
Een leuke en interactieve workshop, waarbij we ingaan op vragen als:

  • hoe goed is mijn bedrijf afgeschermd als mijn relatie stukloopt?
  • is het slim om van mijn eenmanszaak een BV te maken?
  • op welke manier kun je als zzp-ers het beste samenwerken?
  • hoe zorg ik ervoor dat alles doorloopt als ik uitval?
  • Enzovoorts….

Saskia Schlaghecke – Visieontwikkeling
In deze workshop gaat u zelf aan de slag met het (verder) ontwikkelen van uw visie en strategie op het ondernemerschap. Passie in uw onderneming mag niet ontbreken! Op creatieve manier gaat u kijken of uw onderneming (nog steeds) uw ideale onderneming is. U krijgt handvatten om zelf een nadere invulling aan uw ondernemerschap te geven om zo een nóg betere ondernemer te worden en uw ideale onderneming te leiden.

Ursula Kanters – Arbeidsrecht
Als ondernemer moet je op de hoogte zijn en blijven van allerlei aspecten. Wanneer je personeel in dienst hebt is basiskennis van het arbeidsrecht (ook) een must. In het arbeidsrecht gaan de nodige dingen veranderen. Tijdens de workshop zal de basiskennis worden belicht vanuit de aanstaande wijzigingen, zodat u hier gelijk mee aan de slag kunt.

Je kunt maximaal 3 workshops volgen, maar het kan ook minder. Tussendoor en tijdens de workshops is er ruime gelegenheid voor speeddaten met de sprekers en andere specialisten om jouw individuele vraag voor te leggen.

Kosten
Als bijdrage in de kosten wordt een bedrag van € 25 gevraagd.

Waar en wanneer?
11 september van 17:00 – 22:00 uur

Ondernemers RESULTAAT
Dijnselburgerlaan 7-9
3705 LP  Zeist

Inschrijven
Kom je ook? Je kunt je hieronder inschrijven en aangeven welke workshops je wilt volgen. Je krijgt dan z.s.m. een bevestiging en de factuur toegestuurd.

Elke deelnemer ontvangt aan het eind van de avond een goodiebag met een paar leuke verrassingen.

Schrijf je hieronder in

* verplicht veld

Workshops