Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Heb jij wel eens zo’n berichtje gekregen op Linkedin, nadat je je profiel een beetje had bijgewerkt?
Of anders: heb je je wel eens geërgerd aan alle updates van 1 persoon die je op de startpagina van Linkedin tegenkwam?

Linkedin profiel wijzigen

Je kent het ongetwijfeld: opeens krijg je de ‘brainwave’ om je Linkedin profiel weer eens bij te werken. Er is iets veranderd, iemand maakt je attent op een ‘foutje’ op je Profiel of iets wat ‘verouderd’ is, je ziet ergens een paar tips voorbijkomen om je Linkedin profiel professioneler te Linkedin: Gefeliciteerd met je nieuwe baan2maken.

Voordat je er erg in hebt krijg je reacties uit je netwerk op 1 van je net doorgevoerde wijzigingen: felicitaties met je nieuwe baan of een opmerking dat je je meldingen beter eerst even uit had mogen zetten, voor je je Linkedin profiel op de schop nam.

Maar…. Hoe doe je dat ook al weer?

Activiteitsmeldingen aan-/uitzetten

Afhankelijk van je taalinstellingen heet het ‘Activitiy broadcasts’ (Engels) of ‘Activiteitsmeldingen’ (Nederlands) en die kun je aan- of uitzetten.

Dat doe je bij je account instellingen, door rechtsboven op je profielfoto te klikken en vervolgens te kiezen voor “Privacy en instellingen“:

Pricacysettings en instellingen Linkedin profiel aanpassen

In het scherm wat vervolgens verschijnt kun je kiezen voor “Uw activiteitsmeldingen in-/uitschakelen“.

Activiteitsmeldingen in-/uitschakelen Linkedin profiel

In de pop-up die je nu ziet moet je het vakje uitvinken:

Popup activiteitsmeldingen in-/uitschakelen Linkedin profiel

Mijn tip?

Als je veel wijzigingen hebt, zet je eerst de meldingen uit, voert alle wijzigingen door en zet de meldingen vervolgens weer aan.

Maar gaat ’t slechts om 1 wijziging? Zoals inderdaad die nieuwe baan of extra functie? Of een nieuwe profielfoto? Of een betere, uitgebreidere samenvatting?
Laat de meldingen dan maar gewoon aanstaan. Kom je meteen weer even met iets relevants onder de aandacht van je netwerk!

 

Interessant?

Vond je deze tip interessant en wil je niets missen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan naast tips over Meer RESULTAAT met Social Media Marketing als bonus het ebook “De 10 geheimen van succesvolle ondernemers

 

Gratis Seminar Social Media Marketing Strategie

Wil je in 1 keer alles weten over het opzetten van een Succesvolle Social Media Marketing Strategie? Kom dan naar 1 van de gratis seminars (offline of online als webinar)

 

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
How does this post make you feel?
 • Excited
 • Fascinated
 • Amused
 • Bored
 • Sad
 • Angry

Comments

 1. Super Tip, Janetta! Hartelijke dank!!

  • Jannetta says:

   Graag gedaan, Marielle! Ik kreeg pas weer de vraag van iemand, dus dacht dat het wel handig was om het even met iedereen te delen. Succes!

Speak Your Mind

*