De Ultieme Social Media Afbeeldingen Checklist

Jij hebt vast wel een paar Social Media accounts. Facebook, LinkedIn, Twitter of misschien Pinterest, YouTube of Google+, simpelweg doordat je een Google-account hebt.

Misschien gebruik je ze niet allemaal even actief en heb je dus de laatste tijd eigenlijk niet meer gekeken hoe je profiel daar er precies uit ziet.

Profielfoto’s en omslagfoto’s

Is het je überhaupt wel eens opgevallen dat er zeer regelmatig iets verandert aan de formaten van de verschillende profielfoto‘s en omslagfoto‘s op de diverse accounts?

Zeker als je ooit iets creatiefs gedaan hebt door bijvoorbeeld je logo te ‘integreren’ in je omslagfoto op bijvoorbeeld je Facebook bedrijfspagina of je Twitter account, vrees ik voor je dat intussen die noeste arbeid verloren is gegaan.

De verschillende Social Media platformen wijzigen de formaten van de te gebruiken afbeeldingen zo vaak, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Download De Ultieme Social Media Afbeeldingen Checklist

Overzicht afmetingen

Social Media Afbeeldingen Checklist aug14

En dus hou ik speciaal voor jou een overzicht bij met alle afmetingen van de meest voorkomende Social Media accounts. Dan heb je voortaan alles bij de hand om je online profielen weer even bij te werken.

Want het zal je maar gebeuren dat iemand op zoek is naar jou en een niet of niet goed bijgewerkt profiel van je tegenkomt. Dat wil je vast zien te voorkomen!

Je kunt de Ultieme Social Media Afbeeldingen Checklist hier downloaden door op deze pagina je (voor)naam en email-adres in te vullen. Na op de bevestigingslink in je mail te hebben geklikt krijg je de Checklist toegestuurd.

Gratis fotobewerking

Met de gratis software van PicMonkey, Canva of Fotoaanpassen.nl kun je eenvoudig je profielfoto’s, logo’s en omslagfoto’s bewerken en aanpassen naar het benodigde formaat.

Interessant?

Vond je deze tip interessant en wil je niets missen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
How does this post make you feel?
 • Excited
 • Fascinated
 • Amused
 • Bored
 • Sad
 • Angry

Comments

 1. Handig, Jannetta – dankjewel!

  Ik heb voor het maken van m’n Twitter- en FB-omslagfoto trouwens http://www.canva.com gebruikt. Makkelijk en met een heleboel gratis onderdelen en desgewenst hele templates. Een echte aanrader!

 2. Jennifer Delano says:

  Wat toevallig: Ik schreef net enige tijd geleden de gastblog: http://www.koekoek-hardes.com/pimp-je-social-media/ hierover!

 3. Doⅽtors of chiropractic must develop a colleցe undergraduɑte degree before completіng the 4
  year full-time doctorate of chirⲟpractic program.
  There are a number of variables that induce back pain including stress, sedentary lifestyles, obesity,
  pooг posture, internaⅼ disease ɑnd osteoporosis.
  A chiropractic doctor սse his hands to aiɗ the jⲟints ᧐f your геspective
  soine achieve morе movement.

Speak Your Mind

*